Online wiskunde uitleg

Veelgestelde
vragen

Voor wie is Wisvids bedoeld?

Wisvids is gemaakt voor leerlingen van het voortgezet onderwijs die moeite hebben met het vak wiskunde. Op Wisvids staan interactieve video’s die passen bij de wiskundeboeken van 4 en 5 havo wiskunde A.

Wat maakt Wisvids anders dan andere wiskunde video’s?

Wisvids heeft video's van al je wiskundestof en we bieden de garantie dat je geholpen wordt met de wiskunde waar jij mee bezig bent. Behalve theorie uitleg hebben we video's van opgaven vergelijkbaar met jouw wiskunde boek. We laten in de korte video's zien hoe jij de uitwerking moet opschrijven.

Elke video is interactief zodat je actief bezig bent. Na de video kan je onbeperkt oefenen zodat je zeker weet dat je de wiskunde stof beheerst.

Wat zijn de kosten?

Je kunt de abonnementen vinden op de tarieven pagina.

Hoe werkt Wisvids?

Voor Wisvids heb je een account nodig. Als je je hebt ingelogd, kun je in het menu klikken op ‘Hoofdstukken‘ en op ‘Onderwerpen‘ . Door op ‘Hoofdstukken’ te klikken, vind je alle uitlegvideo’s die gekoppeld zijn aan de opgaven uit het boek. We hebben op het moment de 11e editie van Getal en Ruimte gekoppeld. Door op ‘Onderwerpen’ te klikken, vind je alle video’s die bij een bepaald onderwerp horen. Hierbij kun je denken aan statistiek, lineaire en exponentiële verbanden en veranderingen.

Kan ik mijn account opzeggen?

Heb je je eindexamen gemaakt, of is er een andere reden waarom je het account wilt opzeggen? Dan kun je je account opzeggen door in het menu op ‘Abonnement’ te klikken. Hierbij zie je de duur van het abonnement. Door op ‘Stopzetten’ te klikken, zeg je het account op.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord niet meer weet?

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’. Als je het e-mailadres invult waarmee je een account aangemaakt hebt, wordt er een login link naar je gestuurd. Hiermee kun je opnieuw inloggen en je wachtwoord aanpassen.

Staat je vraag er niet tussen?

Schroom niet om jouw vragen te stellen. Wij beantwoorden deze graag. Je kunt ons bereiken via WhatsApp: 0612607158 of email: info@wisvids.nl