Wiskunde A uitleg filmpjes

Heb je hulp nodig bij je wiskunde huiswerk? Of snap je na de wiskundeles die ene opdracht nog steeds niet? Bekijk dan de duidelijke wiskunde A uitleg in onze filmpjes. Elke wiskunde A opdracht leggen we stap voor stap voor je uit.

Wiskunde A uitleg voor je huiswerk

Je wiskunde huiswerk maken wordt een stuk makkelijker met de Wisvids filmpjes. Elke wiskunde opdracht uit jouw wiskundeboek heeft een apart filmpje waarin duidelijk de opdracht wordt uitgelegd. Zo kan je precies volgen hoe je de opdracht moet oplossen. Je kunt het filmpje altijd op pauze zetten als je iets wil opschrijven, of hem opnieuw afspelen als je de opdracht nog niet helemaal begrijpt.

Wiskunde A oefenen voor een toets

Ook bij het leren voor een toets helpt Wisvids je. Het is slim om van alle opdrachten die je moeilijk vindt nog een keer het filmpje op Wisvids te bekijken. Net zolang totdat je alle opdrachten helemaal snapt. Dan ben je er helemaal klaar voor om een goed cijfer te halen voor je volgende wiskundetoets!

Probeer Wisvids nu gratis !

Hoe werkt Wisvids?

Wisvids is een platform met wiskunde uitleg video’s. Je kunt alle video’s in jouw account bekijken. Maak hier gratis een account aan. Je kan Wisvids gratis uitproberen. Voor toegang to alle filmpjes betaal je € 9,99- per maand en je kunt het abonnement altijd online opzeggen.

De wiskunde A modules die op middelbare scholen gebruikt worden zijn allemaal terug te vinden op Wisvids. Staat de module die er op jouw school gebruikt wordt niet tussen? Stuur ons dan een berichtje. Dan zorgen we ervoor dat deze er ook op komt.

Voorbeeldfilmpje

In jouw Wisvids account vind je per opdracht uit je wiskundeboek een uitlegfilmpje zoals deze: