Wiskunde filmpjes

Heb je vaak dat wanneer de wiskundeles voorbij is, je de stof nog steeds niet snapt? Dan kunnen de wiskunde filmpjes op Wisvids jou helpen. Voor elk niveau en elke klas van de middelbare school hebben wij wiskunde uitleg.

Hoe werkt Wisvids?

Wisvids is een platform met wiskunde filmpjes. Wanneer je een account hebt aangemaakt kan je onbeperkt alle wiskunde video’s bekijken. Je kunt hier een gratis account aanmaken. Je kan Wisvids gratis uitproberen. Voor toegang to alle filmpjes betaal je € 9,99- per maand. Je kunt het abonnement altijd opzeggen.

Per opdracht uit jouw wiskundeboek kan je een filmpje vinden. In het filmpje wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de som oplost. Je kan het filmpje altijd op pauze zetten of nog een keer bekijken als je het nog niet begrepen hebt. Zo kan je in jouw eigen tijd wiskunde huiswerk maken met een duidelijke uitleg. Maar je kan de wiskunde filmpjes ook gebruiken om te leren voor een toets.

Probeer Wisvids nu gratis

Voorbeeldfilmpje

In jouw Wisvids account vind je per opdracht uit je wiskundeboek een uitlegfilmpje zoals deze:

Waarom wiskunde filmpjes bekijken op Wisvids?

Het is heel slim om met Wisvids jouw wiskunde bij te spijkeren. Waarom? Dit zijn de voordelen van Wisvids:

  • Precies de opdracht uit jouw boek uitgelegd
  • Stap voor stap uitleg
  • Bekijk de filmpjes waar en wanneer je wilt
  • Ook te bekijken op je telefoon

Huiswerk maken met wiskunde filmpjes

Huiswerk maken wordt zoveel makkelijker als je er een uitleg filmpje naast bekijkt. Zo kan je aan de hand van het filmpje de opdrachten oplossen. En dat terwijl je ook begrijpt wat je precies doet, zodat je het hierna zelf kan doen. Huiswerk maken met wiskunde filmpjes is erg slim. Probeer Wisvids nu gratis uit en ontdek zelf of het iets voor jou is.