Wiskunde leren online

Heb je na de wiskundeles altijd nog allerlei vragen? Of zit je in de les te dromen of te kletsen en leer je liever thuis? Dan is online wiskunde leren dé manier om je klaar te maken voor de komende toets.

Hoe werkt Wisvids?

Wisvids is een online platform met wiskunde uitleg filmpjes voor de middelbare school. Met Wisvids leer je wiskunde waar en wanneer je wilt. En je kan jouw eigen tempo volgen. Je kan alle wiskunde video’s van Wisvids bekijken in je persoonlijke Wisvids account. Maak hier gratis een account aan.

Per opdracht uit jouw wiskundeboek kan je een filmpje vinden. In het filmpje wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de som oplost. Je kan het filmpje altijd op pauze zetten of nog een keer bekijken als je het nog niet begrepen hebt.

Probeer Wisvids nu gratis

Je kunt Wisvids gratis uitproberen. Voor toegang to alle video's betaal je € 9,99- per maand. Je kunt het abonnement altijd opzeggen. Daarom is Wisvids veel goedkoper en flexibeler dan wiskunde bijles van een bijlesdocent.

Voorbeeldfilmpje

In jouw Wisvids account vind je per opdracht uit je wiskundeboek een uitlegfilmpje zoals deze:

Online wiskunde leren met Wisvids

Online wiskunde leren met Wisvids doe je waar en wanneer je wilt. Je kan de filmpjes onbeperkt bekijken. Dus ook als jij het liefst pas ‘s avonds aan je wiskunde huiswerk zit, is dat geen probleem. Omdat je de wiskunde filmpjes ook op je telefoon kunt bekijken heb je geen laptop nodig. Met Wisvids kan je je helemaal klaar maken voor de komende toets. Herhaal alle opdrachten die je niet helemaal snapt, net zolang totdat je ze allemaal zelf kan oplossen. Dan ben je klaar om die 10 te halen!